Wat wordt jouw verhaal in Nelson?

Stoer, statig en imposant torent NELSON uit over de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk in Arnhem. De iconische woontoren aan de voet van de Mandelabrug oogt als een diamant aan de dijk en vertelt de mooiste verhalen. Over de mensen die er wonen, de bruisende stad, de meanderende rivier en de weidse natuur. NELSON werpt de blik vooruit. Op een dynamische toekomst met een hoofdrol voor duurzaam, comfortabel, ruim en eigentijds wonen op een unieke locatie. Dat is het verhaal van NELSON. Wat wordt jouw verhaal?


In de Arnhemse wijk Malburgen, met een geweldig uitzicht over de stad, de uiterwaarden en de rivier, ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen de iconische woontoren NELSON met in totaal 93 duurzame huur- en koopappartementen. Je hebt straks de keuze uit drie- en vierkamer appartementen. De appartementen zijn te verdelen in sky-appartementen plus extra ruime topappartementen en een penthouses. Zie jij jezelf al wonen op deze leuke woonplek bij de Rijn?

Wij zijn heel benieuwd hoe jij wilt wonen en wat je verwacht van je nieuwe thuis. Ben je op zoek naar een bijzonder koop appartement op een geweldige locatie en spreekt het verhaal van NELSON je aan? Meld je dan aan als belangstellende.  We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal!

"Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"