De locatie NELSON
in Arnhem

Een geweldige plek langs de Rijn, tussen stad en natuur.

Arnhem-Zuid bruist. Het stadsdeel ten zuiden van de Rijn is volop in ontwikkeling en NELSON neemt in alle plannen een centrale plek in. De woontoren ligt namelijk letterlijk dicht bij de Rijn en het centrum van Arnhem, aan de voet van de beroemde Mandelabrug. Vanuit je appartement kijk je straks uit over Stadsblokken-Meinerswijk dat de komende jaren een geweldig woon-werk en recreatiegebied wordt met internationale allure.


NELSON neemt een prominente plek in aan de dijk in de wijk Malburgen-West. In de directe omgeving zijn de afgelopen jaren veel naoorlogse woningen gerenoveerd of gesloopt om plaats te maken voor fraaie nieuwbouw. Op 5 minuten lopen van je appartement is er een klein winkelcentrum en iets verder weg vind je het grotere winkelcentrum de Drieslag en het overdekte winkelcentrum Kronenburg.

Het voorzieningenniveau is hoog in Arnhem-Zuid. In het stadsdeel wonen inmiddels net zoveel Arnhemmers als ten noorden van de Rijn en dat betekent dat de wijk naast heel veel winkels ook tal van sportclubs, zorginstellingen en horeca heeft. Het meest dichtbij is koffiebar Het Arnhems Gemaal, dat pal voor de deur van NELSON ligt. Een heerlijke plek om je dag te beginnen met een goede cappuccino of café latte.

Ontdek Wonen in Nelson

NELSON is goed bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Zowel met de auto als met het OV. De bus naar de stad stopt voor de deur en de uitvalswegen A325 en N325 brengen je snel naar de A15 en A12. Op de fiets sta je binnen 10 minuten op de Korenmarkt in hartje Arnhem of op het Centraal Station. Waar je ook naartoe wilt, NELSON is de perfecte uitvalsbasis.

En vergeet de natuur niet. Vanuit NELSON loop je zo het geweldige uiterwaardenpark Meinerswijk in. Of je pakt de fiets en geniet van de vele stadsparken in Arnhem of je bezoekt de Veluwe, dat tegen de stad aanligt. Arnhem-Zuid heeft trouwens ook prachtige parken zoals Park Immerloo en Park Lingezegen. Ga er zeker wandelen, fietsen of gewoon lekker luieren. Want ook dat kan allemaal in Arnhem-Zuid.

"Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"