Er zijn nog appartementen beschikbaar!

Nieuwsbericht

Aanbod
Stoer, statig en imposant torent NELSON uit over de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk in Arnhem. De iconische woontoren aan de voet van de Mandelabrug oogt als een diamant aan de dijk. Wij gaan in verkoop met 38 appartementen van de typen sky-appartementen L en XL, top-appartementen en penthouses. Bekijk HIER alle bouwnummers op de verschillende verdiepingen. De interieurimpressies geven een sfeer van de inrichting. Het kan zijn dat het beeld afwijkt van de werkelijkheid. 

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!
Schrijf je in als belangstellende in het project Wonen in Nelson via deze website www.woneninnelson.nl en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kun je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. 

Huren in NELSON
Huurwoningen zullen niet eerder dan medio 2024 worden aangeboden en gaan niet via ons. Zodra er meer bekend is over hoe dit in zijn werk gaat en wie de verhuur gaat doen, zullen wij een nieuwsbrief versturen.  

De bouw is gestart
15 februari 2023 is de bouw van de woningen gestart. Heb je vragen over de woningen of de verkoop, dan kun je te allen tijde contact opnemen met ondergetekende.

 

Deel dit artikel: