Bouw van Nelson gaat van start!

11 januari 2023

Nieuwsbericht

Fantastisch nieuws voor het project NELSON in Arnhem. De bouw van de appartementen gaat van start, deze maand zal de aannemer Van Grunsven starten met de eerste bouwwerkzaamheden. Verwachte oplevering en wonen vanaf eind 2024.


Zie jij jezelf al wonen op een leuke woonplek bij de Rijn?  
Ben jij op zoek naar een appartement met een fantastisch uitzicht? Dicht bij de Arnhemse binnenstad ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen dé iconische woontoren NELSON! Deze woontoren heeft een geweldig uitzicht over de stad, de uiterwaarden en de rivier.

Beschikbaarheid appartementen 
Je hebt de keuze uit drie- en vierkamer appartementen. De appartementen zijn onderverdeeld in sky-appartementen, plus extra ruime topappartementen en penthouses. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! De koopsom is vanaf € 395.000,-
Bekijk HIER welk appartement jouw voorkeur heeft! Schrijf je HIER in en geef aan naar welk bouwnummer je interesse uit gaat. Is er een appartement van jouw voorkeur beschikbaar dan word je direct uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin je alle informatie krijgt.

Woonadvies
Wil je weten hoe het precies in zijn werk gaat bij de aankoop van een appartement? Vraag een vrijblijvend woonadvies aan bij Willemsen makelaars. In het woonadvies komen vraagstukken aan bod zoals;
Wat is mijn eigen huis waard?
Hoe werkt een overbrugging?
Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwappartement?
Wat is de huidige rente stand?
Kan ik mijn huidige hypotheekrente meenemen naar een nieuwbouwappartement?

Allemaal vragen waar we jou antwoord op kunnen geven.  
Joris is te bereiken op 06-22 78 57 53 en Anneke is te bereiken op 06-53 11 87 56.
 

Deel dit artikel: