Informatiemiddag NELSON op donderdag 20 april van 15.00 uur tot 16.30 uur - vrije inloop

04 april 2023

Nieuwsbericht

Wil je vrijblijvend alles weten over het project NELSON? Dat kan!
Kom op donderdag 20 april naar het kantoor van Willemsen makelaars in Velp, aan de Rozendaalselaan 8. 


Ben jij benieuwd naar de appartementen? Je kan vrijblijvend de brochure ophalen op donderdag 20 april. 
 
Wie is NELSON? 
Stoer, statig en imposant torent NELSON uit over de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk in Arnhem. De iconische woontoren aan de voet van de Mandelabrug oogt als een diamant aan de dijk en vertelt de mooiste verhalen. Over de mensen die er wonen, de bruisende stad, de meanderende rivier en de weidse natuur. NELSON werpt de blik vooruit. Op een dynamische toekomst met een hoofdrol voor duurzaam, comfortabel, ruim en eigentijds wonen op een unieke locatie. Dat is het verhaal van NELSON. Wat wordt jouw verhaal? 

Hypotheek
Heb je recent een hypotheekberekening laten maken? De rente is de afgelopen periode gestegen en daarom adviseren wij je om een actuele toetsing te doen. Dan weet je ook of je het appartement van jouw voorkeur kunt kopen. Graag verwijzen wij je naar Het Hypotheekhuis. Zij weten alles over de financiering in dit project.

Bestaande woning
Ben je benieuwd wat jouw eigen woning waard is? Of is dit belangrijk voor de keuze die je eventueel wilt maken in Nelson? Voor alle vragen over de verkoop, de waarde én het gehele proces van je eigen woning kan Willemsen makelaars je alles vertellen. Zij zijn specialist in het complete proces en helpen je dan ook graag verder met al je vragen.

Woonadvies
Wil je graag een volgende stap zetten in je wooncarrière? Misschien wel naar één van de appartementen van Nelson? Maar vind je het lastig waar te beginnen of vraag je je af hoe het allemaal in zijn werk gaat? Vraag een vrijblijvend woonadvies aan bij Willemsen makelaars. In het woonadvies komen vraagstukken aan bod zoals;
·        Wat is mijn eigen huis waard?
·        Hoe werkt een overbruggingsfinanciering?
·        Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwappartement?
·        Wat is de huidige rentestand?
·        Kan ik mijn huidige hypotheekrente meenemen naar een nieuwbouwappartement?
Allemaal vragen waar we je antwoord op kunnen geven.  

Het is een vrije inloop, je kunt de brochure ontvangen en het verkoopteam staat klaar om eventuele vagen te beantwoorden.
Graag tot 20 april aanstaande!
 

Deel dit artikel: