Ruim, modern en bijzonder Wonen in NELSON

Het verhaal van NELSON prikkelt al je zintuigen. In de futuristische woontoren komen 93 appartementen, variërend in oppervlak van 50-125 m². Het gebouw telt 16 woonlagen met op de eerste 7 verdiepingen met name huurappartementen en vanaf de achtste verdieping koopappartementen. Op de veertiende verdieping komen er vier topappartementen, op de vijftiende vier  geweldige penthouses. Elk appartement heeft een fraai balkon of loggia met uitzicht over de stad of de groene omgeving.


De architectuur van NELSON springt direct in het oog. Het diamantvormige gebouw heeft een rank silhouet en een speelse gevel met eigentijds karakter, waardoor het gebouw van alle kanten een unieke uitstraling heeft. Ook fraai is de entree van het gebouw die oogt als een lounge. Wat een fijne ontmoetingsplek.

Duurzaamheid staat centraal in NELSON. Het gebouw wordt BENG en tal van slimme oplossingen zorgen voor een gezonde, energiezuinige en prettige plek om te wonen, te leven en te beleven. Je appartement is comfortabel, de omgeving groen en uitnodigend en fietsgebruik wordt gestimuleerd. Daarvoor zijn voldoende fietsparkeerplekken gereserveerd.

In NELSON is aan werkelijk alles gedacht om jou op topniveau te laten wonen in misschien wel het mooiste gebouw van Arnhem. Spreekt dit je aan? Meld je dan aan als belangstellende.

Naar aanmelden
Martijn van Essen
Jouw Verkoopmanager VanWonen
06-30633470 Mail mij martijn@vanwonen.com Inschrijven nieuwsbrief

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis te vinden”

"Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"